O lume fără sfârșit

Cine poate să îmi spună cum se termină?

"M-am gandit de mult sa dezvalui lumii acest secret. Voi inca credeti ca Universul asta a fost creat prin armonie si pace, insa orice are un pret, iar pentru a plati pretul unei asemenea capodopere, a fost nevoie de multe sacrificii. M-am gandit sa spun asta inca de cand cutia pandorei a fost deschisa in celelalte lumi. Este o poveste cu un inceput cunoscut de toata lumea, insa nu toata lumea stie intreaga poveste a lumilor multiple dintr-un univers autodistrugator.

Totul a inceput cand Dumnezeu a creat lumea. Aceasta avea in mijloc o forta imensa de energie care distrugea mereu totul, asa ca pentru ca imparti acea putere, au fost create alte lumi in care acea energie sa fie eliberata. Acele lumi se autodistrugeau mereu din cauza dezastrelor, ele fiind doar niste imagini oglindite a realitatii.

Cand prima lume s-a distrus, Dumnezeu a vazut ca haosul a deschis un portal in spatiu si in timp catre lumea reala astfel o forta puternica, napustindu-se asupra Lumii perfecte, anume Univers.
Pentru ca incepeau sa apara portale peste tot in Univers, Dumnezeu a creat si Zeii. Acestea aveau menirea sa inchida fiecare portal care se deschide odata cu crearea unei noi lumi. Primul Zeu a fost Zeus care stia cand si unde se vor deschide portalele, la randul lui, el coordonand toti ceilalti Zei.

Totusi, asta nu a fost suficient. puterea era foarte mare, iar riscul ca o bucata din oglindirea lumilor sa ajunga in Univers era unul care il ingrijora pe Dumnezeu, asa ca a creat si ingerii, care sa ii fereasca pe oameni de bucatile de oglinda Lumeasca.

Insa chiar daca aceste lucruri sunt cunoscute de unii profeti, mai exista o parte pe care o stie doar baiatul care a avut o nastere oglindita in toate lumile fiind lovit si de o bucata de sticla Lumeasca, astfel la varsta de 16 ani, a devenit ultimul profet descoperind marele adevar.


Ce spui sa iti prezint partea cealalta de adevar:

Lumile erau de o imperfectiune foarte mare, ele fiind blestemate. Puterea era impartita, astfel creaturile fabuloase imaginate de oameni in filme si carti, sunt de fapt viziuni ale unor lumi distruse.
Probabil te intrebi cum, asa ca iti voi explica spunandu-ti povestea supranaturalului.

La creerea Universului si a primei lumi, acestea s-au contopit si despartit, astfel in Universul nostru neexistand puterile uriase ale magiei, insa in copia oglindita, magia, creaturile fabuloase si alte lucruri de speriat, sunt cu ordinul milioanelor.

In anul 2000, a fost nascut un copil care a ajuns in Universul supranatural.

To be continued..."

PS. Nu cred că vom afla vreodată cine este autorul, dar întâmplarea face că textul a ajuns în mâinile mele.