Șapte rupturi din sine

1. Nu se pune problema să-mi dezvălui sentimentele sau să încerc să le aflu pe ale tale. Simt diferența dintre admirația OBLIGATORIE și trăirile SINCERE. Noi vorbim despre ce învățam, ce citim, NU despre noi înșine. Conversațiile noastre nu ajung într-ale confidențelor. Nu ne permitem nici-o familiaritate... E pentru binele nostru.

#Simone de Beauvoir

2. Worst case scenario: faci lucrul de care te temi și eșuezi. Ce a ieșit din asta? Nimic. Nu ai murit. Totul e okk:)

OAMENII mai gresesc câteodată. Fricile sunt doar blocaje craniene unde ideile tale o mai iau razna din când în când. Eliberează-te! Greșește... Mâine o iei de la capăt și iese cum trebuie. Rezultat? O doză în plus de fericire. Timp pierdut? Zero.

#Joe Vitale

3. Nu cunosc puterea cuvântului. Strig, agonizez, mă stresez degeaba. Stiu că pantofi frumoși doar singurătatea are dar... 

Caut un pantof înalt în tot scopul ăsta. Pentru a conduce și a ajunge atât de departe încât să abandonez în ultima clipă:

- Vrei să fii iubita mea? (Timp de gândire scurt, rezervat, aprobat, judecat, scurs.)

- Nu. Plec azi, iar singurul lucru pus în bagaj este un mic bloc de gheață pe care îl numesc suflet.

#Superwoman

4. Abis. Abisul. E timpul să îmi judec FIECARE faptă. Si nu, nu ma judecă altcineva, nu aleg calea ușoară. Mă judec singură. Fiindca mai rău decât Diavolul pot fi doar Eu.

#Diabolica

5. Zece minute. Viața mea e formată dintr-o sumedenie de minute. O sută douăzeci de minute e mult pe lângă două ore. Două ore e puțin. Atât de puțin încât nu aș reuși să fac nimic în două ore. Cât de simplu mi-am conturat viața în eternitatea unui minut dar, oare aș putea trăi doar în minute?

#Lecții de magie

6. Pătrund în taina lucrurilor înainte să mă dăruiesc lor. În sfârșit, trăiesc puțin și fără martori. Pot să miros liliacul, pot să gâdil un fir de apă. Nimeni nu-mi va ține umbră. De n-ar ține morțiș lumea să știe tot ce fac...

Sunt singură. Cu toții suntem singuri - Și vom fi singuri pentru totdeauna. (Laitmotiv)

#Simine de Beauvoir

7. Îndepărtează atașamentele făcute, amintirile, obiectele, sentimentul și emoția. Uită-le. Nu îți fac decât rău. Pentru tine, ele nu mai reprezintă fericirea. FERICIREA e în tine, ești TU. Iar înainte de a lua o decizie permanentă, vreau să te gândești la ei. LA OAMENII CARE ȚIN LA TINE. Ei nu merită să sufere așa că nu îi frânge, nu le da drumul, nu îi izgoni când vor să te ajute.

Fii omul pe care ți-ai dori să-l vezi în fiecare om, fii o parte din familie. Fiindcă familia înseamnă putere.

#Irina Binder + The Originals

PS. "#"- reprezintă influențele care au condus la rezultatul fiecărei situații. Aparent, ceea ce citești, vezi sau apreciezi, devine o părticică din tine.

Cât despre vibrația zilei de azi, vreau sa spun ca mâine se împlinesc 7 ani de la un eveniment important din viața mea. Astfel încât am rupt bucăți din sinele meu în onoarea acestei aniversări, pentru că 7 ani reprezintă un ciclu complet. E momentul pentru noi începuturi alături de toți cei dornici de succes.